Wij zijn een laagdrempelig, eigentijds administratiekantoor die vanuit kantoor aan huis werkt en zich vooral richt op het MKB zoals ZZP-ers, eenmanszaken, VOF's etc. en doen dit in een persoonlijke sfeer.

 

Deze persoonlijke benadering vinden wij belangrijk daar wederzijds vertrouwen en openheid een goede basis is voor samenwerking en tevredenheid. 

 

Als ondernemer heeft u vaak niet de tijd en de kennis om een goede administratie bij te houden.

De tijd die u hierin zou moeten steken kunt u beter benutten om geld te verdienen op uw eigen vakgebied en de zorg van uw administratie overlaten aan professionals.

Het beetje vrije tijd dat u dan heeft, kunt u dan onbezorgd aan leuke dingen besteden.

 

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit bedrijven en particulieren gevestigd in Nijmegen,Groesbeek, Ooij, Kekerdom, Ubbergen, Beek, Leuth, Ubbergen en Millingen a/d Rijn.

Maar natuurlijk zijn wij er ook voor onze klanten buiten deze regio.

 

Vaak kijken wij met een schuin ook naar onze collegae, die met hun mooie statige kantoorpanden en dure lease-auto's ogenschijnlijk de perfecte diensten leveren.

Wij vinden dat de kwaliteit van dienstverlening niet afhangt van deze statige gebouwen en prachtige auto's waarvan de kosten in het tarief zijn verwerkt. 

Dus waarom zou u een duur accountantstarief gaan betalen als u bij ons tegen een veel voordeliger tarief dezelfde service kunt verwachten? 

 

 

Een belletje tussendoor om te informeren hoe het ermee staat heeft naar onze mening veel meer waarde voor u als ondernemer.

Wij zijn dan ook ten alle tijde bereikbaar voor u, ook in de avonduren en/of weekenden.


U kunt vrijblijvend, zonder enige verplichting, een afspraak met ons maken waarin wij graag uw wensen aanhoren en wij u precies kunnen vertellen wat wij voor u kunnen betekenen en tegen welk voordelig tarief.

 

Daar wij weten dat de drempel, zeker bij particulieren, vaak hoog is om bij een administratiekantoor aan te kloppen komen wij desgewenst de eerste keer kosteloos bij u op locatie of thuis.

 

En indien u van onze diensten gebruik gaat maken worden hier duidelijke afspraken over gemaakt zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

 

Wij zijn u graag van dienst.

 

 

 

 

 

 

          

 

 

 

Top